Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimension.

Du var transparent
sista gången jag såg dig.
Din kyss var så nära
ändå en dimension bort.
Konstigt så verkligt det var
ändå gick inte mina ögon att öppna.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-23 14:34



Bookmark and Share


  ULJO
Drömmar från saknadens känslor.
2018-03-26

  Marita Ohlquist VIP
Vemodsvacker dröm!
2018-03-24

  Bo Himmelsbåge
En dag når vi också denna andra dimension...
Tills dess får vi kyssa vår älskade genom fönsterrutan...
Fint skaldat om den älskade, saknade!
2018-03-23

    ej medlem längre
En dröm - en saknad - en älskad.
Vackra är dina ord.
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP