Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inför föräldrakörkort!


Iskalla små barnfötter

 

Iskalla små barnfötter

smälter den brännheta skaren

med drömmar om fantasilandet

som inte förnekas och slås sönder

av tillverkarnas brist på tålamod.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-23 15:22



Bookmark and Share


  Maria Marängsviss VIP
"tillverkarnas brist på tålamod" Bra!
2018-03-23

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Föräldrakörkort gälla för adoptivföräldrar,men icke så för biologiska.

Hur tänks det om det nu tänks alls ?
2018-03-23

  Staffan Nilsson
Ja så galet älskar vi våra små - och vi tinar.
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP