Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade....

Jag har fått barn
Jag fick veta
Hur man gör,
Glöm inte bön
För du är väl
Modern!
Det går att
Lära,
Finns ingen
Plats för
Tvivel!
Nej, tro
Å böj dig
I Bön!
Barn är
En gåva!
Min far
Var
Missionär!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-23 17:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En varm och vacker text.
2018-03-31

  Blomma-Stjärna VIP
jag känner också att barn (barnbarn) är en gåva
som ger lust till bön (nu behövs välsignelser)
2018-03-25

  Bo Himmelsbåge
Ja, barn är en Gudagåva... så sant...
barnbarn lika så... vi får bara knäböja och tacka, när vi får vara delaktiga i dessa små under!

Mycket fint poetat!
2018-03-25

  morgonstjärna VIP
skriver under på anits
2018-03-24

  anits VIP
Så fint och ödmjukt skaldat!
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy