Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det blir bara våra kroppar kvar




en tanke är att själen
lever kvar
när kroppen eldas upp eller ruttnar

jag är inne på det motsatta spåret
att kroppen
är det enda som överlever den här tiden

vi äter t o m
för att bli vackra
på bild

då får själen nog

ju mer vi engagerar oss idag
ju mer dör vi




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-23 19:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den här kom jag att tänka på igen
tror det var den
men det var tanken att vi lever så mycket med själ eller tankar idag
och mindre kropp
så nästan glömmer bort kroppen
eller vi har mindre tid för den
den kommer längre ner på listan
har men en partner kan man såklart leva kroppsligt en liten stund varje dag om man vill

jag tror det har med vädret att göra
om det är så där skönt o runt 26 o man bara vilar nånstans kan man känna hur kroppen börjar prata om vad den vill
det kan den göra annars också
men mest om det är en behaglig temperatur
och kanske lever vi väldigt lite i just "det"
vi får gå omkring i regnskogen igen om vi ska vara mer kroppar, tror jag :)
2018-03-28

    ej medlem längre
Intressant vändning på vår tids riktning
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP