Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det hade fastnat sorg i hennes nacke sa dom.



det hade fastnat sorg i hennes nacke sa dom
det var inget hon visste själv
hon låg på spikmattan varje kväll
rullade på massagerullar

det fanns sorg
i hennes skuldror

så när hon rensade en låda en kväll
fann hon ett vykort och ett fotografi
hon grät i fyra dagar
sen var hon fri




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-03-23 19:26



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Så fint beskrivet
2018-04-19

    ej medlem längre
Jag finner denna som en mysig liten berättelse man vill höra mer av, fint skrivet.
2018-03-25

  walborg
En fin berättelse om hur sorg som inte psyket tillåter kan fastna i kroppen, men även lösas upp av minnen som leder till känslouttryck
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP