Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva en tango

idag har jag och en pianist
skrivit en tango tillsammans

eller vi har åtminstone börjat
vi skrev en A-del tillsammans

jag blev så inspirerad
att jag skrev en B-del när hon hade gått

jag vet ju inte mycket om tango
trots att jag är finländare

det här är faktiskt
den andra tangon jag skriver i mitt liv

och då har jag skivit
närmare 200 låtar totalt

hon har betydligt mera koll
på Astor Piazzolla och annan tango nuevo

så nu är jag jättespänd och väntar
på vad hon ska säga om min B-del

blir det papperskorgen
eller går det att göra nånting av den?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-23 21:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kanske något för...

https://www.youtube.com/watch?v=1tjAjeCQF_w

Glöm heller inte...

https://www.youtube.com/watch?v=-fYx0kpgGGs

Den sistnämnda från Di Levas första skiva, som kom den 1/1 1980. Det är emellertid inte han utan min gamle vän Fredric Ceson som sjunger. Thomas spelade gitarr - precis som Ziggy.
The Pillisnorks har nu återbildats fast utan Di Leva.

2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP