Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

We are family :S



Jag har också slutat bry mig
Precis som ni
Lever bara för oss
En godhet som känns bra för er är inte densamma godhet jag känner
Vart är kärnan numera...




Fri vers (Fri form) av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-23 21:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Har man kastat loss från Jesus och lever för sig själv så har man kommit bort från centrum och är på väg åt fel håll.
2018-03-25

  Carola Viola Hedelius VIP
Tack för din kommentar
För mig handlar den meningen om bandet i familjen
Hur det egentligen ska vara
Hur det var förr tex l glesbygden
Att man ställer upp för varandra

2018-03-23

  lodjuret/seglare VIP
om meningen 'Vart är kärnan numera...'
'Vart' är en riktning som exempelvis
'vart skall du resa?
Medan var något är stavas just 'Var'. Som i 'var är bollen?'
Så för att 'kärnan' skall kunna antas ha 'vart' i början, bör vara ett resmål. Som till havet, en plats eller en stad. Därför känns den 'missuppfattningen' alltid skev när det läses eller uttalas. Lyssnaren eller läsaren, förstår inte meningen. Men det är populärt att prata så. En sorts missuppfattning som mode, fluga. Annars verkar texten handla om att ha acceptera en sorts uppgivenhet, att ha givit efter för 'ödet'.
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP