Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strÄngad

som den sköraste av sträng

Solljuset gav

Bittida spela därur ett ackord

För björk i levnad skör

I sav

En hymn av fukt som berör.

 

Och låt denna not, av våren given

Bli en vals

av knoppar lovad

Till en yster vårlig bal

på äng

När som tiden ännu är sval.

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-23 21:53



Bookmark and Share


  ULJO
Lyrik som anstår din fina penna.
2018-03-26

  Goraxy 89 Orion VIP
Riktigt väl strängad lyrik !!!
2018-03-25

  aol
Så vackert berörande skaldat,
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP