Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN EXPLOSIV KOMBINATION

Kärlek är inte sex och sex inte kärlek,
de är varandras motsatser likt kropp och själ,
men tillsammans utgör de rena dynamiten.
*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 367 gånger
Publicerad 2018-03-23 23:13



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ja ! snart exploderar det.
2018-03-24

  Scarlett Miryam VIP
Ja, "elda på för fan"...
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP