Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är lycka

Men vad är då lycka
Lycka är
då glädjen är större
Vad då lycka
Min lycka
Du lycka
Ja lyckoglädje
Den finns i mig
I dig
Vi lycka
Lyckliga vi
Som finner glädje
och stor lycka




Fri vers av Dito VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-23 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP