Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

XX

I en bakgrund
en aning avund
något grumlar
mitt ömma öga

För jag vet
svårt att känna
mig så åtråvärt
med tårar dina

När du berör
när vi andas
vidrör så varsamt
det du känner

Min ängel
vaktar dig
vid min värme
för liv




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 190 gånger
Publicerad 2018-03-24 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig