Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta fåret.

Att inte vilja vara som alla andra.
När alla andra vill vara som alla andra.

Det svarta fåret blir alltid slaktad först.




Fri vers (Fri form) av Nerdissta
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-24 01:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
va dig själv, va den gudinna du är född till
2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta