Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför vill jag visa upp denna sidan? Varför vill jag skriva denna sida...? Projekt... Projektil, som en projektil, en sorts ventil, som går snabbt! To be continued!


Den yttre sfären!

Av alla fina egenskaper som jag har, är det en sida jag ska Välja!
Kanske skriva en Sida!
Kanske beskriva...
Om en sida som jag har..
Eller vill visa upp!?




Bunden vers av Mim
Läst 170 gånger
Publicerad 2018-03-24 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim