Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffet-Första koppen respektive andra koppen!

Kaffet!
Första koppen...

Förstärker den saknade mättnadskänslan, av de tre mackorna som jag åt, skulle egentligen behövt äta fyra, men kaffet, den första koppen, kompenserar för bristen!

Andra Koppen! Jag känner hur kaffet smeker mig mot min hud. Är min önskan så stor? Det hade jag ingen aning om, Jag är sensitiv i denna stund!
Ser i koppen hur en fågel fladdrar, när kaffets pulver lägger sig tillrätta på botten!




Bunden vers av Mim
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-24 10:42



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Och sedan tredje och fjärde koppen...
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Mim