Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ung mans tankar under en träff


Dejt dags

Det pirrar nu i magen
Pirrar som aldrig förr
Det pirrar nu i magen
när jag kliver mot din dörr

Jag måste samla allt mitt mod
Och mycket mod det tog
Att inte bara stanna på stället där jag stod

Hjärtat banka en gång
Hjärta banka två
Aldrig nånsin tidigare ja känt så hårt de slå

Pulsen börja öka
Nådde upp till 197
Den enda som jag ser nånsin det är du

Ringde på din klocka
Dörren öppnades och jag såg dej
En 10/10, en helt fantastisk tjej

Kände hur jag rodna
Kände jag blev röd
“O du är så vacker” var mina ord och ljöd

Bjöd dej ut och äta
Drog fram din stol
Hela tiden kolla jag hur vacker,
du var I din gula sommarkjol

Dejten gick helt bra
Fast du ibland blev ack så tyst
Jag kunde inte sluta tänka,
Om jag dina läppar kysst

Maten den var god
Men kvällen led nu mot sitt slut
Så jag betalade
Och sakta gick vi ut

Vi gick nu mot din buss
På den vi stod och vänta
Och mitt i allt så hörde vi kyrkklockan klämta

Klockan den slog tio
Det började bli sent
Jag funderade om en kyss för mig var ment

Jag samla allt mitt mod
Och lutade mig fram
I denna stund ett lejon och inte något lamm

Tiden kändes som för evigt
Innan våra läppar mött
En kyss så väldigt trevlig
Dina läppar smaka sött

Du steg sen uppå bussen
Och jag, jag dansa bort
Hela tiden tänkandes du är en av en sort

Och efter den där kvällen
Var jag blott på dej och tänkte
Och alla vakna tankar var jag givmilt dej och skänkte




Bunden vers (Rim) av Franz Ferdinand
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-24 11:16



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
En fin beskrivning av en första dejt.
Bra skrivet.
2018-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Franz Ferdinand