Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titta vad jag skrivit! Sankt Francis de Sales.


En zombie gör entré!

Jag ropar högt å skriker
För kraften den finns kvar
Öppnar kylskåpsdörren
Å tar mig en slurk mjölk
Vad skall jag göra?
Går ju i ultrarapid
Hjälp mig någon hjälp
Få upp mitt blodtryck
Broder, jag tvistar inte
Om Krämpan, trots
Allt, en gamling
Som fått behålla
Sitt förstånd!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-24 11:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trots allt finns det kraft och positivitet i dina ord.
2018-03-29

  anits VIP
Det är skönt att få behålla sitt förstånd, blodtrycket är viktigt för att få må bra.
2018-03-28

  Blomma-Stjärna VIP
bra att kraft och förstånd är i behåll - högt blodtryck är väl inget att ha? - men att gå i ultrarapid hela dagen är nog inte bästa melodin... (terapin...) ... ;-)

2018-03-25

    ej medlem längre
du har behållit det viktigaste.
2018-03-25

  Marita Ohlquist VIP
Det är viktigt att blodtrycket är rätt för att vi skall må bra.
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy