Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad III

dagen efter den dag du gick bort
låg jag i mitt gamla ungdomsrum

och lyssnade
på Pink Floyd’s dubbelalbum ”The Wall” i ett sträck

när jag lyssnat klart och kom ut ur mitt rum
var hela huset fullt av blommor

först då nådde det fram till mig,
det faktum som jag försökt skydda mig själv mot

du var borta
och världen var aldrig mer densamma




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 638 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-24 11:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Skulle jag lyssna på detta överreklamerade dubbelalbum i ett sprut skulle jag drabbas av akut tristess.
2018-03-24

  Språk, hjärna!
Får tårar i ögonen!
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP