Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis!

- Det sägs du har TVÅ båtar Dan!
En räcker väl att ta sig in till stan...
- Jag har EN bara!
Jag skall förklara!
Den jag har är en: KATAMARAN!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-24 14:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En del människor verkar ha utliggare, liggare eller utriggare frågan är bara om det är en typ av flytetyg med ett, två skrov eller tre. Spännande ämne, litet som aluminium, som har litet mini över sig.
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt