Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minns dig


Att förnimma

Du ser... att jag ser dig.
Innanför växer du sakta
Till den du kommer bli.
Jag ser att tiden rinner likt sand
I ett timglas.
Och oförtrutet glider genom fingrarna
Allt vi skulle hunnit med.
Tills vi ses finns du alltjämt kvar i mina tankar.
Känslan som förnims är så stark
att den tar fysisk form.




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 443 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-24 14:59



Bookmark and Share


  Epione VIP
Den här är en av dina finaste dikter.
Sista strofen wow.
2018-03-26

    ej medlem längre
Tänk att ha en sådan relation! Varmt och kärleksfullt! Bästa grogrunden för att växa som människa.
2018-03-25
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~