Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam

Audilädret knarrar mot mina vinterskor, men jag klarar inte vara stilla, flydde IKEA för anorexin vilade i varje hörn där och försökte lura mig in, tillbaka och jag vill inget hellre men tvingas vara tapper har tvingats till ett liv jag inte vill ha. Sitter i en miljon-klassbil ensam och stirrar med avund på par som fyller rostiga bilar med saker till deras gemensamma hem. Jag är själv. Så ensam, men i sällskap med mina föräldrar, de har räddat mig nog med gånger nu, de ska inte behöva se sin dotter förtvina, igen, så istället förtvinar jag invändigt, i en ensam bil på en stor parkering med människor som bygger hem tillsammans.
Själv går jag mest itu.




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-24 17:47



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Det låter så ödsligt, men ensamheten som är så skön ibland är så jobbig andra dagar. en rostig bil och en hund duger bra :)
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver