Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

betraktelse

Luften

Tre fåglar

Himlen

en fjäder svävar




Fri vers av Minona
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-24 18:18



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Fantastisk Lyrik !

Tycker mycket om denna !!!
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona