Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På nytt rustad

Vid hennes liv
lägger jag mitt huvud.
Över min hud
rinner hennes fingerspetsar.
Böljande närhet
strömmar av hopp.

Klädd i sammet -
på nytt rustad.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 403 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-03-24 22:27



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så fint diktat. Livsbejakande och hoppfullt.
2018-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn