Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är knappt att ni ska ta notis om denna tanke!


Bara en negativ tanke...

En frisk fläkt!
Har någon någonsin hört talas om en sjuk Fläkt?




Bunden vers av Mim
Läst 175 gånger
Publicerad 2018-03-25 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim