Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad hade hänt om dessa fyra personer hade fått utveckla sin historia? Kanske skriva var sin bok? Jag tänker mig utifrån ett Did -perspektiv. Enligt forskningen har vi människor flera personligheter!To be continued!


Fyra personer talar om höjder!

-Jag är rädd för höjder, Berg och sådant!
-Jag å min sida är rädd för höjder, att sätta mig på mina höga hästar!
-Jag svävar ut i det blå, jag Älskar höjder, speciellt att hoppa fallskärm!
-Det är jag inte alls rädd för, jag befinner mig på en viss höjd! (Fisförnäm)




Bunden vers av Mim
Läst 180 gånger
Publicerad 2018-03-25 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim