Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som ovan beskriver. Enjoy!


Förnäm, Fisförnäm, eller Fjärtförnäm?

Förnäm.

Vad fint att gå på sin mark och uppleva allting som vackert.
Allt som är sitt.
Kanske om det handlar om en annan person än Jag...
Att det är Jag, som är finast.
Kanske bäst?
Jag har träffat på en sådan person, vi har inte mycket att tala om!
Kan ni ändå tala med varandra?
Ja, det vore om något väldigt extremt, som Satanism, eller att jag ska delta i Iron man.
Eller att jag gick från Bergkvara till Torsås igår...(Det är 4- 5 km)
Men jag har sett att han också har en förnäm sida, när han delar med sig...
Han tycker om barn...
Kanske att han bara tycker om detta speciella barn, för att det är speciellt för honom, för att han känner mamman! (Observera att han inte är far till detta barn, trots att han känner mamman)!

Ordet Fis. Passar bra för sig självt.
Primitiva vanor, som måste ske!
Fis, eller Fjärt! Får dock välja ordet fis här, för orden Fis eller Fjärt!
För att Fjärtförnäm har ingen hört talas om!




Bunden vers av Mim
Läst 126 gånger
Publicerad 2018-03-25 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim