Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När poeten tog mitt liv! (Om det hade varit möjligt)


Hur många år stod jag ut?

Jag levde i en dålig relation, i sex eller sju år!
Jag träffade en poet, som jag höll kontakt med länge och väl!
Han skrev alltid om samma saker.
Ingen förändring där.
Och han uttråkade mig till döds.




Bunden vers av Mim
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-25 09:17



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
En snygg karl med självsäkerhet och kärleksfull person som dessutom skriver dikter, det vore något. Antagligen skulle det spricka som du beskriver i texten.
2018-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Mim