Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm om vägen hem!

Känns som om jag går på en sandstrand, vågorna rullar in i en fin rytm.
Barfota med stor möda tar jag mig fram, det blir djupa spår.

Ser en båt där ute på havet, men kan ana ändå att den rör sig bort.
Några fåglar slåss om ett byte, de är så vildsinta mot varandra.

Jag kämpar på framåt i sanden, kommer fram till några stenar.
Det ser ut som om de är utlagda efter ett speciellt mönster.

Sjunker ner på stenen som ser mest inbjudande ut.
I samma ögonblick skingras molnen och solen bryter igenom.

En tyst minut, en tyst minut.
Jag är!





Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-25 16:34



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Älskar de två sista raderna, underbart avslut på en bra text!
2018-03-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Härlig att bara
få vara men ibland
krävs det mycket
mod att det klara!
2018-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP