Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stetoskop

Symptom,
silas genom stetoskopet
Sval metall,
Ljummet bröst,
Läkaren pratar,
Låter som hiphop


Pulsen normal,
Hjärtat intakt,
Livsförsäkringen gäller,
Betalas in ,
Betalas inte ut,

Kim Jong Un,
Silas genom google Earth,
svalt plutonium,
Amerikanska utredningar,
har möten,
låter som vanligt

reaktorn normal,
Livsförsäkringen gäller,
betalas ut,
betalas in.












Fri vers av styff_
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-25 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

styff_
styff_