Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

37 grader

Polarisen på tungspetsen,
ruvar på framtiden,
bär den i munnen,
en världsgraviditet,

blandar smältvatten med slem,
blandar val med möjligheter,
kyla med värme,
sväljer och spottar,
pissar sedan ut rester,







Fri vers av styff_
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-25 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

styff_
styff_