Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänder snart sanden var sak har sin tid har den


Ensamhetens Dörrar

öppnar dörrar

går in i alla rum

det är så många

tittar in

det är tomt

var är alla människor?

öppnar alla dörrar

var är alla?

Jag vet

...att någonstans finns det människor,

men jag kan inte se dem. 

Jag stannar upp

och gör en summering av livet. 

Min tidsperiod är glas timglas tomglas

Tidsvinsten suger upp mig

" att vänta en glädje är också en glädje"

Tänker jag i mörkret. 

På några få ögonblick kan hela livet förändras. 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-25 20:27



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Kram
2018-03-25

  morgonstjärna VIP
Sorgfågel tänkte jag
då jag läste den fina texten
tack <3

2018-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP