Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var vid min sida




det hemskaste
hemskaste hemskaste
är


att inte få älska

och
att skiljas åt


gode du

hjälp mig


spara glädjen i mitt bröst
lossa snubbelsnarorna från min kropp


beveka isen som förfrusit


mitt hopp
min längtan


stå hos mig
var vid min sida






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-25 20:28



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ja, det hemskaste är nog att inte få älska och bli älskad, att ha någon vid sin sida, ett stark uttryck för det här!
2018-04-14
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP