Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland förirrar man sig

ibland förirrar man sig till ställen
man aldrig borde ha satt sin fot på

men det är OK
det som inte är OK är
ifall man inte ser till att lämna dem så fort som möjligt




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-25 20:58



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Kanske stället var rätt en tid, men man blev kvar för länge?
2018-03-26

  Larz Gustafsson VIP
I alla händelser lär man sig alltid något.


2018-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP