Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upp . . . ur djuphavsrymden - jag har inte överlevt det än




jag springer efter vinden
springer springer
på lätta fjät

hela himlen vänder sig om

lyfter upp mig
och ljuset klär mig
i min rätta storlek

kroppen plågar mig inte mer

och jag behöver
inte längre
människor som vänner

det är över . . . nu är det över

färdigt
och
klart





Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-25 20:59



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
SÅ FJÄDERLÄTT FLYGER DAGEN
SÅ FJÄDERLÄTT flyter tanken
genom dagen ibland

kramar <3
2018-03-25
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP