Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära Högevall

på simbadet
i vilstolen
invid poolen
fantiserar jag
ofta och gärna
att jag ligger i vit varm sand
nere på en fin strand
lyssnande
till havet
som slår
i hyssjande
långa dyningar

efter en kvart
eller mer
öppnar jag mina ljusblå
och sätter mig upp

genom panoramafönstren
syns gråhimlen
vårvintern
och järnvägsspåren

jag har med mig
varm chokladmjölk
att njuta
i långa drag

sedan är jag redo
att villigt och glatt
sänka mig ned
till kallt motionssim!





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-25 23:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Levande!
2018-04-06

  Janina Kaminska
Fin känsla i dina ord.
2018-04-05

  Anya VIP
Så levande och varmt om att drömma sig bort. Du är en mästarinna på livsnjutning.
2018-03-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Du kan konsten att njuta av livet och klä det i trevlig och tänkvärd text.
2018-03-26

  lila fjäderblomman VIP
Livsnjutarkonst på Hög(evall) nivå!
2018-03-26

  Marita Ohlquist VIP
Som vanligt en bra text om att ta vara på och njuta av det goda i livet!
2018-03-26

  ULJO
Fint framfört och levererat
2018-03-26

    ej medlem längre
Du är en livskonstnär av stora mått!
Älskar dina texter!!
2018-03-26

  Kungskobran VIP
Låter skönt, men varför måste alla poolen vara så kalla, det är ingenting för stela leder, de behöver,värme.

Fin skildrat
2018-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP