Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andras skit

 

Varför måste jag äta andras skit och förvandlas till en hög bakom dass?
Varför måste jag tåla andas smärta och bli avklädd inför andra?
Varför måste min röst dränkas av dem med megafoner?


Varför måste jag bära en mask som om allt är ok?

Ber om rimlig plats för mitt jag, hörd, förstådd och älskad

 




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-26 11:26



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Smärtsamt om ensamhet.

2018-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman