Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och där

 

kvinnan följde

vågens

skälvning

 

lindade silvertrådar om

 

om

 

och där

 

följer ögon

 

en vandring

 

tjärnens vidgade pupill

en hjärtö

 

bringar

mod

 

in i den brustna stjälkens

 

hårt

hållna

hopp

 

och den mannen säger

 

det finns

sägner

 

öar

rena




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 271 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-26 11:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en gnistrande diamant för mitt inre
2018-03-28

  Nils-Robert
En dikt med många metaforer. Lysande diktning i abstraktioner av livet.
2018-03-28

  Goraxy 89 Orion VIP
Finner inga ord - Du tog dem visst?
2018-03-28

    ej medlem längre
Det begränsande och alla möjligheter i ett om. Dina ord har ett eget inre ljus!
2018-03-26

  Jan Widströmer VIP
Som vanligt sagolikt i ordets egentliga betydelse. "You have a way with words".
2018-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser