Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

evolution

En glob i stjärnors natt
färger i natura

några är vaga sina små penseldrag
de starkare utdragna lyser upp i mörkret 

tavlan är som en picassos
färglagd utan mål, lämnad till fantasin
men där i djupet anas något mer...

Liv




Fri vers av Rosen VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-26 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP