Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag får inte återvända

du vet
jag gör dina framsteg
de du önskade åt mig
(jag får inte återvända)
men jag söker kontrollen någon annanstans
än i
lyckan
den är inte kontrollerad
jag är lycklig
men bara på lek, världen försvinner för mina fötter
(jag får inte återvända)
jag har skrivit på kontraktet
kanske kan det vara en olycka
men
(jag får inte återvända)
jag lyssnar på the Smiths, gråter inte
vi pratar känslor men allt
allt är bara ett stort bollhav med färgade bollar
färgade bollar och jag
jag är färgblind
(jag får inte återvända)




Fri vers av reminiscenser
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-26 17:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm varför ?
2018-03-27
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser