Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herrejävlagud vad jag ser fram emot oss, säger han

Vi går igenom Malmö mitt i natten för att jag vill köpa isglass och klubbor. Jag leder cykeln jag skulle skjutsat honom på, men vi pratar så intensivt så vi råkar gå hela vägen. Hans mustasch river mot mina kalla kinder och jag har lärt mig att älska den känslan. Jag luktar sex för det gör jag alltid nu mera och om fem dagar ska vi hälsa på hans föräldrar i småland.
Dom säger att våren är sen i år men jag kan inte komma ihåg någon årstid som känts vårigare inuti än nu.

Jag ser det på huvuden som vrider sig efter oss när vi passerar borden på barerna, jag ser det i ögonen på grannarna som ständigt stöter på oss hånglandes i trappen. Jag ser det på foton från fester där vi bara pratade med varandra, jag ser det i vattenytan i mitt badkar som vi spenderat veckor i denna vintern.
Jag ser det i mig.

Det lyser om oss. Det exploderar.




Fri vers (Fri form) av inatt
Läst 519 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-26 18:40



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Inatt gör det igen <3
2018-03-26
  > Nästa text
< Föregående

inatt
inatt