Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

marsfars

drömde hejdlöst ändlöst inatt
famlande djupdykning
i freuds våtaste dröm

way past hjärnbarken ända ner i kvarkbanken
ytligt bekant med innersta starkaste
förnimmelse av

närhet

kontext

barnsligt brinnande nyfikenhet

något att hålla fast vid när allt rasar

sträckte sen på mig och fann
att verkligheten inte överträffar dikten




Övriga genrer av ruddy good
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-26 20:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm ibland så
2018-05-10
  > Nästa text
< Föregående

ruddy good