Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ögonvrån ser jag TVn. Den visar poliser... Några kor. En intervju. Men jag bryr mig inte. Läskigt nog. Inte alls. Jag begraver mig i en låt igen. Björns Vänner - Lätt och ledig.


Vad händer i världen?

Vad händer i världen, mamma?
Det är så mycket brus och sus och pang och dunk-dunk-dunk in i öronen
Händer något viktigt där ute?
Jag borde veta
Jag vet

Böra, skola, vilja...
Vill inte längre
För det ekar i mitt huvud, mamma
Bra ekon.
(bra ekon!)
Är det mitt fel om världen exploderar bort och jag sitter kvar?




Fri vers av Bex
Läst 464 gånger
Publicerad 2006-06-05 19:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar sista meningen! Bra :)
2007-09-03

    Ling
Joina min revolution, läs Ovisshet.
2007-05-28

    victor apocalypticern
långt ifrån ditt fel......
2006-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Bex
Bex