Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ensamstig

Drömde jag dina beröringar

Förbannad längtan och ihågkomst

Har du kvar min själs destinationsnummer




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-03-26 21:37



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Er dikt som säger mycket
om kärlekens allvar
Fantastiskt skriven .
2022-01-28

  Ronny Berk
Rubriken väcker förväntningar, till fyllan uppfyllda !
2018-04-20

  ULJO
Tänkvärt
2018-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP