Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORD

Har aldrig behövt bära den tyngden ni bär
Vuxit upp i en familj där de håller mig kär
Vill skrika ut lyssna o se så kanske ni lär

Men jag vet att orden, för er dom e luft
Och att de jag säger de stöds av ert eget förnuft
För de kan vara svårt att se klart när man tittar i spegeln
Men att älska sig själv ja de borde ändå vara regeln

Poesi som klingar i takt med musik
Akompanjeras av ord som gör att du inte är dig själv lik
För jag vet mina ord är lika som en droppe i öken
När man försöker väcka dessa levande spöken

Ibland är molnena mörka man ser inget ljus
Speciellt om du ligger hemma på sängen, förblir innomhus
Gå ut i solen, se hur den lysa
Sitt inte ensam låt inte själen din frysa




Bunden vers (Rim) av Franz Ferdinand
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-26 23:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det sista stycket är ett starkt avslut på en bra och tänkvärd text!
2018-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Franz Ferdinand