Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslomässigt instabil, blind, döv och tappad.


Kopplar fel

Vreden tar sig, när jag inte ser dig
Står stadig och stark
Skiter i allt, gör du gör jag
Vi gör ingenting
Vill jag det

Men varför då
kommer ihåg
Vi är på resande fot

Där jag vill vara
Men jag är rädd för vad som komma skall
Något annat gnager
Något i kroppen
Djupt sittande tickande bomb
Ohygglig, ruskig, outhärdlig
Ovisshet

Det kan bara bli bra, förträffligt, fantastiskt! Om inte döden tar oss
Mörkret skrämmer inte
Men livet utan dig







Fri vers av JLS
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-27 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLS
JLS