Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En komplikation som uppstod i ett kärleksförhållande som mitt! När blir det man skriver alltför privat, så privat, att läsaren egentligen inte vill läsa om det?


Skriva kanske om dig, skriva absolut om mig!

Det finns män som är medvetna om att de styr! Att vilja styra, och så finns det dem som inte är medvetna om det, måste jag tro. Jag vill inte tro att jag åter fallit för en man som vill styra, Han är inte sån!
Vi pratar om så mycket mer än Styrande man nummer 1!
Jag måste jämföra, det är mitt livs förbättring, som jag måste ta fasta på!
Jag delar med mig, av sms:en som jag fått av honom, och som jag i sin tur svarar på, för att ni också ska kunna se hans "lite" styrande sida.
De går så här;
Från honom: "Godnatt sen älskling PUSS
Mig;" Godnatt sen Älskling, Du hade perfekt tajming, jag slutade exakt när jag fick ditt meddelande så jag kunde se det direkt!PUSS Älsklingen!"
Honom; "Vad bra älskling puss."
Honom; "försök att inte skriva personliga saker på Facebook älskling."
Och då tänker jag, han skriver något bra instämmande, som "Vad bra älskling puss", för att sedan säga till mig att jag inte ska skriva personliga saker på Facebook, VARFÖR inte bara låta mig skriva vad jag skriver på Facebook?
Varpå jag skriver ;"Jag försöker, vad tänker du då på?"
Honom;"Jag tänkte på tacket älskling, man är aldrig anonym på Facebook och man vet aldrig vem som tittar älskling"
Nu kanske du undrar , som läser detta , VAD SYFTAR HAN PÅ? Kanske att ni till och med undrar om jag har lagt ut något väldigt privat på Facebook? Och följdfrågan ifrån er, kanske blir; Vad har hon lagt ut, som är så privat?
Jag skrev en dag att jag var väldigt Ledsen, men det löser väl sig, skrev jag! Jag fick jättemånga kommentarer av folk som jag känner, som ville visa, att de stöttar mig, varpå, dagen efter skrev jag på Facebook ; "Tack alla ni som hörde av er på något sätt och stöttade mig igår!"
Och han hade tryckt på Gilla-markeringen, på mitt Tack! Varför gör man så, om man tycker , att det ens flickvän skriver är för privat? Varför inte ta upp det med mig direkt?
Jag skrev till honom på sms; "Okej Älskling! Ska försöka bli mer opersonlig! PUSS!"
Han svarade; "men bara på Facebook Älskling (Smiley), jag skriver aldrig något personligt där."
Jag svarade ; "Okej Älskling"(Smiley)
Han svarade; "Tummen upp älskling".
Skillnaden mellan det privata, som han skriver på Facebook, och det privata som jag skriver på Facebook är ;
Han skriver; Skämtar med en tjejkompis , och delar saker, gillar mina saker som jag delar och delar själv saker, samt kommenterar mina delningar!
När jag skriver; Hur jag mår, eller vad jag gör, eller delar saker, eller kommenterar andras "verk"!
Nu har jag skrivit klart, och Tack alla ni som har läst så här långt!
Ibland behöver man skriva av sig!




Bunden vers av Mim
Läst 128 gånger
Publicerad 2018-03-27 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim