Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Livet är ironiskt

Det krävs sorg för att känna lycka

Ljud för att uppskatta tystnad

Och frånvaro för att kunna njuta av närvaro




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-27 11:10



Bookmark and Share


  AKT VIP
-Och eftertanke för att kunna förstå. Tack för en välformulerad text.
2018-03-27

  Fale Bure VIP
Väl skriftat!
2018-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP