Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 27/3

 

 

skydd vitt som lakan

krokus i olika färg

finns under täcket

 

©tk




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 264 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-03-27 11:33



Bookmark and Share


  Epione VIP
Våren vinner. Fin Haiku
2018-03-31

  Gunnel Eriksson VIP
Vilken härlig bild du
skapar i din haiku.
2018-03-28

  limerick
Vacker poesi om vår vårlängtan!
2018-03-28

    ej medlem längre
snödroppen skulle vara med:-)
2018-03-27

    ej medlem längre
Fin hoppfull bild av vad som kan spira under snön. Här har äntligen börjat blomma i en lucka i snön.
2018-03-27
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra