Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faltning

I dansens slutfas tappar musiken sin takt
En kaskad av vågor skjuter upp ur tomma intet

Bruset från själsliga orkaner
dämpas till tystnad

Länken mellan Yin och Yang
blir djupare än någonsin

Trots tidslång erosion
bevaras samband outplånligt

Fast ingen på förhand visste svaret




Fri vers av Nils-Robert
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-30 19:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart skaldar du om sannolikhetsfördelningen till toner av brusande musik.
2018-03-30

    ej medlem längre
I dansens slutfas finns redan tanken på vad som kan komma härnäst, när musiken tystnar.

2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert