Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje sekund

världen ser inte likadan ut
det går
jag kan andas
och när jag inte kan låter jag andra andas åt mig
kanske är det så enkelt
det går
det gör förbannat ont
men
det går
jag reser mig igen
varje sekund börjar jag om
varje sekund bestämmer jag mig för att överleva en till
och till slut kan jag säga,
jag har överlevt ett helt liv




Fri vers av reminiscenser
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-27 12:51



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
starkt ju
vi samlar oss står starka på plats
2018-03-27
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser