Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De tre aporna II

många av oss tittar
men ser ingenting

många av oss lyssnar
men hör ingenting

många av oss pratar
men säger ingenting




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-27 13:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Everybody's talking
but no one says a word"
2018-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP